De psycholoog

Ik ben Laura Feldmann. Ik ben sinds de start van mijn studie aan de Universiteit van Utrecht altijd werkzaam geweest binnen de Geestelijke Gezondheidszorg op verschillende plekken. Na mijn opleiding tot Gezondheidszorg psycholoog in 2007 ben ik  een aantal jaren werkzaam geweest in de Specialistische GGZ. Sinds januari 2020 werk ik als vrijgevestigd GZ psycholoog. 

Ik heb me verder geschoold in verschillende behandelvormen, waaronder cognitieve gedragstherapie,  EMDR, Schematherapie en antroposofische psychotherapie.

In mijn behandeling neem ik de gehele persoon mee. In de  gesprekken werk ik vraaggericht, waarbij voorop staat wat de persoon die in behandeling is zou willen bereiken. Samen kijken we welke behandelvorm hier het beste bij zou kunnen aansluiten. Ik ben nieuwsgierig, open en onbevooroordeeld. Ik probeer samen te zoeken waar vanuit het positieve toegewerkt kan worden naar duurzaam herstel. Ik werk graag aan het versterken van de kwaliteiten van mensen, en ga op zoek naar hoe iemand moeilijkheden en kwetsbaarheden beter kan leren hanteren. 

 

Praktijkvoering

BIG registratienummer
GZ-psycholoog: 59909838925

AGB-codes
Zorgverlener: 94105215
Praktijk : 94064967

Praktijkgegevens
IBAN : NL 53 ASNB 0785811176
KvK : 75527715

Praktijkwaarnemer
Frans Dembinski, Astrid Bouwhuis SPEL Amersfoort

Kwaliteitsstatuut

www.spelamersfoort.nl/wp-content/uploads/2023/03/Kwaliteitsstatuut-2022-L.-Feldmann.pdf

Lidmaatschappen:

Lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN)

Lid van de Vereniging voor Schematherapie

Lid van de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP)